Tuesday, October 25, 2011

FORMAL INVITATION






Adapun kami bukan lah suka-suka nak limitkan invitations. Memang niat asal nak buat day event, datanglah dari pagi sampai petang pun takde hal. Tapi memandangkan ada hal yang sama pentingnya kebetulan berlaku pada pagi hari kejadian, maka terpaksalah kami semua mengubah waktu, sebab time tu hall dah booked. So faham-fahamlah, bila night event, kalau tak cukup seat and makanan, haru-birulah hidup tuan rumah nanti. Pengantin pun ada 4 orang, and kami ni pun ada kawan yang lain-lain (tu pun dah cukup baguslah setiap pasang dari sekolah yang sama kan), maka KAMI DENGAN INI MEMOHON KERJASAMA SAHABAT-SAHABAT YANG BUDIMAN UNTUK MEMAHAMI SITUASI KAMI. SILA SAHKAN KEHADIRAN ANDA SAMA ADA SECARA INDIVIDU (takkanlah pathetic sangat kan, kami paham lah awak datang dengan member2 as a group, so kira individu la each) ATAU SECARA BERPASANGAN. JIKA TERPAKSA MEMBAWA BABY, HARAP MAKLUMKAN KEPADA NAMA-NAMA YANG TERTERA DI ATAS.

p/s : kalau nampak anak2 kecil kat dalam hall tu nanti, please take note that they belong to US. (Family perempuan/family pengantin lelaki 1/family pengantin lelaki 2)


Maaf atas segala kesulitan.

2 comments:

  1. pe maksud anak2 kecil belong to us?

    ReplyDelete
  2. lerr kan dh tulis kat atas tu. FAMILIES.

    ReplyDelete