Friday, December 2, 2011

Jom menikah

Macam-macam menimpa saya for the last 2 weeks. Nanti kite cite panjang lebar ye. Maybe saya terlalu banyak fikir ke apa tak tau lah kan. Cuma semalam after spa treatment (Yes, I went for a bridal spa treatment YESTERDAY. Canggih kan. Gila risky) saya sempat dapat tazkirah and advices from this lovely kakak (spa owner), dia kata perasaan tu memang macam tu (tak tau nak describe macam mana kat sini), sebab kita fikir pasal status yang akan berubah, tanggungjawab besar yang akan kita pikul sebagai isteri..and semua tu. Kalau orang kahwin just nak suka-suka, tu yang relaks je.

So kesimpulannya, perasaan saya ni normal la kan walaupun saya rasa simptom2 nya agak kronik. Well, sapa yang seminggu before nak kahwin boleh tahan tak makan (without any feelings nak makan pun) for about 4 days in a row, angkat tangan. Yeah!! Sayalah itu. So today i'm officially 37.5 kg! Haha.

Anyways, I'm so glad today has arrived. :)

3 comments:

  1. kenapa ringan sangattttttttt . lepas ni nak kahwin lah , boleh kurus kan badan . hehehe :D

    ReplyDelete
  2. a Loyal Reader of Your Blog :)December 5, 2011 at 2:29 PM

    Congratulations, tQah and husband. May Allah bless ur marriage always.

    ReplyDelete
  3. December 2, is my Anniversary Day Too.. Congratulations.. Selamat melalui alam perkahwinan...

    ReplyDelete